Volt idő, amikor azok a fideszesek tiltakoztak vasútvonalak bezárása ellen, akik ezt most megteszik

Megosztás

Varga Mihály és Fazekas Sándor is tiltakozott a Tiszafüred-Karcag vasúti szárnyvonal bezárása ellen. Igaz, akkor még 2009-et írtunk. Ma ugyanők mélyen hallgatnak és asszisztálnak a szárnyvonal bezárásához.

Varga Mihály 2009-ben még azt mondta a most augusztus 1-től bezárásra ítélt Karcag-Tiszafüred szárnyvonallal kapcsolatban – kapaszkodjanak meg! -, hogy azt nem bezárni, hanem fejleszteni kellene!

Varga már akkor tudta, mitől is döglik a légy, hiszen azt mondta, más országokban fejlesztik a vasutat, és szerinte még több pénz ráfordításával nálunk is versenyképesebbé kellene tenni. Varga Gyurcsányt és Bajnait tette felelőssé, hogy a vonal bezárásával veszélyeztetik a térség gazdaságát és az itt élő családok anyagi biztonságát.

Fideszes politikustársa, Fazekas Sándor pedig azt mondta, ezt a vasútvonalat vétek bezárni, hiszen dédszüleink pénze és munkája fekszik benne.

Ehhez képest most visszacsapott a bumeráng, mert ugyanők rendelkeztek arról, hogy zárják be ugyanazt a vasútvonalat, amiért még 14 éve is gyurcsányozva, bajnaizva kardoskodtak.

Persze ne felejtsük el – főleg jövőre és 2026-ban -, hogy többek között a Varga-Fazekas tandemnek 13 év állt rendelkezésre ahhoz, amiről maga Varga papolt 2009-ben…

Forrás: Lukács László György Facebook

Kapcsolódó cikkek